Utilizarea Learningapps în educație (Experimentul Ariadna)

Instrumentul Learningapps a fost folosit pentru a produce materiale de învățare interactive pentru o varietate de cursuri, inclusiv matematică, știință, predare în limba engleză, istorie, geografie, psihologie și sociologie. Pe lângă utilizarea în clasă, platforma a fost folosită pentru a sprijini inițiativele de auto-învățare, cum ar fi cărți electronice personalizate și note de curs. Platforma Learningapps a primit recenzii pozitive de la educatori din întreaga lume. Criticii spun că platforma este ușor de utilizat și produce materiale de înaltă calitate; ei spun, de asemenea, că este suficient de flexibil pentru a fi utilizat într-o varietate de contexte. În general, recenzenții cred că instrumentul Learningapps ar putea ajuta la îmbunătățirea metodelor de predare la nivel mondial.

Așa se poate rezuma această temă. Destul de uimitor, dar nu complet neașteptat. Dar dacă v-am spune că acest prim paragraf nu este „conținut autentic”? A fost generat (în mare parte) de inteligență artificială. Ar face asta o diferență în modul în care utilizați aceste informații?

Potențialul inteligenței artificiale în educație este nelimitat. La fel este și imaginația ființelor umane atunci când explorează modalitățile de ameliorare a educației și a pedagogiei. În cele ce urmează, vă prezentăm „perspectiva AI” – conținut generat de inteligența artificială, în diferite instanțe și folosind modele diferite, uneori cu parametri diferiți, în 2022 (și promitem să repetăm experimentul la sfârșitul lui 2023) – pe o temă importantă în domeniul tehnologiilor digitale în educație:

Utilizarea Learningapps în educație

Generat cu modelul text-davinci-003 (temperature 0.7, max length 4000, top P 1, freq. penalty 1, pres. penalty 1):

Introducere

Learningapps este un instrument interactiv de învățare online care oferă educatorilor o modalitate simplă și rentabilă de a crea, partaja și atribui conținut educațional. Această platformă le permite profesorilor să creeze rapid materiale captivante pentru elevii de orice vârstă sau nivel de clasă. De asemenea, oferă cursanților o varietate de resurse și activități care îi pot ajuta să-și îmbunătățească înțelegerea subiectului. În acest articol, vom discuta despre modul în care Learningapps poate aduce beneficii atât educatorilor, cât și studenților în clasă.

Background

Conceptul din spatele Learningapps este simplu: prin crearea de lecții digitale, profesorii pot oferi elevilor lor acces la o instruire mai cuprinzătoare decât poate oferi manualele tradiționale. Platforma permite, de asemenea, instructorilor să personalizeze materialul în funcție de propriile preferințe sau ale membrilor clasei. În plus, deoarece aceste lecții sunt livrate prin internet, ele sunt disponibile oricând de pe orice dispozitiv – ceea ce înseamnă că chiar și cursanții de la distanță pot ține pasul fără a pierde informații sau activități importante furnizate de instructor. În plus, datorită designului său ușor de utilizat și a interfeței intuitive, Learningapps facilitează, atât instructorilor, cât și cursanților, să înceapă să utilizeze imediat această soluție convenabilă de software pentru educație.

Beneficii pentru educatori

Un avantaj major oferit de Learningapps este capacitatea sa de a economisi timp la pregătirea planurilor de lecție; utilizatorii trebuie pur și simplu să trage și să plaseze modulele prefabricate într-o structură de curs care poate fi modificată după cum se dorește înainte de a o partaja cu membrii clasei printr-un sistem de comunicare integrat, cum ar fi e-mailul sau mesajele text (SMS). O altă caracteristică excelentă inclusă în această aplicație sunt instrumentele de evaluare care permit instructorilor să urmărească progresul fiecărui student pe parcursul unei serii de prelegeri, oferind în același timp feedback imediat bazat pe nivelurile de performanță atinse în timpul testelor desfășurate în cadrul cursurilor individuale. În cele din urmă, deoarece toate datele stocate în bazele de date ale Learningapps rămân în siguranță, mulțumită în parte datorită tehnologiei sale de găzduire în cloud, care asigură că nicio informație privată nu părăsește infrastructura dvs. fără a fi acordată mai întâi permisiunea explicită; aveți control complet asupra cine are acces la materialul dvs. în orice moment, reducând în mod eficient riscurile potențiale de securitate, ușurându-vă să vă concentrați doar pe proiectarea experiențelor educaționale eficiente, în loc să vă faceți griji cu privire la problemele de confidențialitate legate de utilizarea greșită a terților manipularea greșită a dosarelor sensibile ale studenților etc.

Beneficii pentru studenți

Dincolo de a ajuta profesorii să gestioneze mai bine programele de instruire prin interfețe intuitive, create special pentru a răspunde nevoilor, aplicațiile de învățare oferă beneficii semnificative indivizilor care participă activ la cursuri, în primul rând, temele de studiu devin un proces mult mai simplu dacă folosesc aplicația, deoarece lectorii au capacitatea de a oferi instrucțiuni personalizate sarcini subiecte relevante abordate grup în al doilea rând nu numai că primește imediat informații detaliate cu privire la chestionarele sale de performanță, dar și leagă surse de materiale suplimentare cercetări suplimentare aprofundează baza de cunoștințe oferind o mai bună înțelegere generală a subiectului în cele din urmă, cel mai important, poate faptul că se pune un accent puternic pe colaborarea dintre profesorul care învață, se asigură că toți cei implicați înțeleg complet ceea ce este predat comanda asigurați-vă că mesajul este corect și eficient posibil

  Concluzie

Prin urmare, concluzia ar trebui să clarifice oricine se gândește să folosească serviciul fie setările personale profesionale standurile câștigă mari avantaje în comparație cu metodele tradiționale cadrul de predare nu necesită instalare costuri de configurare suma minimă banii rulează fără probleme practic orice tip de dispozitiv, laptopuri tablete smartphone-uri folosirea puterii tehnologiile cloud computing înseamnă întotdeauna siguranța indiferent unde se află lumea.

 

Generat cu modelul text-curie-001 (temperature 0.7, max length 2000, top P 1, freq. penalty 1, pres. penalty 2):

Instrumentul Learningapps pentru educație este o platformă online gratuită care permite utilizatorilor să creeze și să partajeze materiale de învățare interactive. Instrumentul a fost creat în 2015 de organizația nonprofit OpenEdition, cu scopul de a ajuta educatorii să folosească mai bine instrumentele digitale.

Utilizatorii pot crea materiale de învățare folosind o serie de șabloane sau își pot personaliza propriul conținut. Materialele pot fi concepute pentru studenți individuali sau grupuri și pot fi partajate cu alți utilizatori prin intermediul rețelelor sociale sau prin e-mail. Platforma Learningapps include, de asemenea, instrumente pentru urmărirea progresului elevilor și măsurarea eficacității.

Instrumentul Learningapps a fost folosit pentru a produce materiale de învățare interactive pentru o varietate de cursuri, inclusiv matematică, știință, predare în limba engleză, istorie, geografie, psihologie și sociologie. Pe lângă utilizarea în clasă, platforma a fost folosită pentru a sprijini inițiativele de auto-învățare, cum ar fi cărți electronice personalizate și note de curs.

Platforma Learningapps a primit recenzii pozitive de la educatori din întreaga lume. Criticii spun că platforma este ușor de utilizat și produce materiale de înaltă calitate; ei spun, de asemenea, că este suficient de flexibil pentru a fi utilizat într-o varietate de contexte. În general, recenzenții cred că instrumentul Learningapps ar putea ajuta la îmbunătățirea metodelor de predare la nivel mondial.

 

Generat cu modelul text-babbage-001 (temperature 0.7, max length 2000, top P 1, freq. penalty 1, pres. penalty 1):

Learningapps este un instrument pentru educație care a fost creat în 2013 de doi antreprenori, Sergey Brin și Larry Page. Compania oferă o platformă online unde studenții pot trimite experiențe de învățare și pot primi feedback de la alți studenți, profesori și experți. Learningapps a fost folosit de atunci pentru a-i învăța pe elevii de liceu din Statele Unite, China, India și Rusia despre ingineria electricității.

Learningapps a fost conceput inițial ca o modalitate prin care educatorii pot crea cursuri online care ar putea fi accesate de studenți oriunde în lume. De la începuturile sale, Learningapps a fost folosit pentru a preda în peste 100 de țări din întreaga lume. Astăzi, aplicațiile Learning sunt folosite de peste 1 milion de oameni din 190 de țări.

Unul dintre aspectele unice ale Learningapps este că permite utilizatorilor să trimită mai multe tipuri de experiențe de învățare: prelegeri, tutoriale, chestionare, lecții video etc. Acest lucru face posibil ca educatorii să găsească experiența de învățare perfectă pentru populația lor de studenți, indiferent de ei. locația sau nivelul de expertiză. În plus, Learningapps oferă o gamă largă de funcții, cum ar fi evaluări ale profesorilor și evidențierea cursurilor, care le ajută educatorilor să vadă cu ușurință modul în care cursurile lor au rezultate față de alții de pe piață.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării Learningapps este că îi ajută pe profesori să economisească timp și bani atunci când predau cursuri sau curriculum vitae. De exemplu, dacă un educator dorește să creeze un curs de inginerie electrică, dar nu are nicio experiență anterioară de lucru cu aplicații de învățare, Folosirea aplicațiilor de învățare îi poate ajuta să înceapă rapid, fără a fi nevoit să piardă timpul construind ceva de la zero. În plus; utilizarea Learning Apps le poate oferi instructorilor o mai mare flexibilitate atunci când creează cursuri, deoarece pot alege dintr-o varietate de șabloane sau modele diferite, ceea ce le oferă mai mult control asupra tipului de interfață pe care doresc să o folosească vizitatorii cursului (cărți electronice/ site-uri web/ videoclipuri/ capitole).

 

* * *

Acest text este o parte din rezultatele generate în cadrul „Experimentului Ariadna: Artificial intelligence advancement to nurture social sciences areas” – prima etapă, decembrie 2022 – care urmărește să evalueze și să consemneze evoluția conținutului științific de tip text generat de inteligență artificială.

Conținutul este elaborat de autor cu contribuția OpenAI (modelul GPT-3 de generare de limbaj pe scară largă) și a AI21Studio. Pentru elaborarea conținutului, autorul a revăzut, editat și revizuit minimal textul generat de AI și își asumă responsabilitatea finală pentru conținutul acestui articol.

 

202212RO17

Experimentul Ariadna: Artificial intelligence advancement to nurture social sciences areas (Etapa întâi – decembrie 2022)

 

Loading